Teste template semantic - Blog:Hp - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Teste template semantic

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Test template semantic

Template Semantic
Identificare
Nume firma Dark Software
Cod Unic de Inregistrare 12345
Nr. Inmatriculare 54321
Observatii nu am primit asa ceva
Descriere (firma, produse, servicii)
Descriere perfecta


Sediu, Informatii de contact
Judet Suceava
Localitate/Sector slat i na
Adresa sdgsd 35
Telefon 098098
Mobil 0980981
Fax 098098
Persoane de Contact Dark Man
Email yahoo@darkside.com
Adresa web darkside.com
Domenii de activitate principale
Cod CAEN 12341
Obiect Activitate mixta
Informatii statistice
Nr. Asociati 4324246
Nr. Administratori 1
Nr. Sucursale 2
Nr. Sedii secundare 0.21
Top Contributori Articol


Afiseaza tot
  1. Se poate inscrie orice persoana fizica sau juridica din Romania sau strainatate cu conditia ca numele si mailul de inscriere sa fie reale
  2. Participantii vor fi notificati prin mail in vederea validarii acestuia. Mailul trebuie validat in maxim 2 ore de la inscriere.
  3. Domeniul este inregistrat gratuit pentru perioada de 1 an. Reinnoirea inregistrarii se va face contra cost chiar daca o persoana este desemnata castigatoare in mai multe zile.
  4. EuroDomenii nu poate fi facuta responsabila pentru utilizarea ulterioara a domeniului, intreaga responsabilitatea pentru continutul acestuia revenindu-i castigatorului. In cazul in care domeniul este utilizat in scopuri incorecte / ilegale (spam, phishing, etc), EuroDomenii va colabora cu orice institutie care semnaleaza aspecte negative ale utilizarii acestuia, furnizand orice informatii de care dispune si va revoca domeniul fara nici un preaviz daca situatia o impune, chiar daca nu a trecut un an de la inregistrarea lui.
  5. EuroDomenii isi rezerva dreptul de a nu inregistra in bazele de date oficiale nume de domenii pentru care este evidenta utilizarea lor pentru constructia si promovarea de site-uri pornografice, extremiste, cu continut discriminator, continut pentru activitati criminale (phishing, etc) sau orice alt continut care poate aduce atingere imaginii EuroDomenii. Daca EuroDomenii isi exercita dreptul de veto asupra unui nume de domeniu, castigatorul acestuia poate solicita inlocuirea lui.
  6. Nu se ofera serviciu de privacy protection pentru datele personale pentru domeniile castigate la concurs
  7. Eurodomenii isi rezerva dreptul de a invalida atat participantii la concurs cat si castigatorul acestuia in orice moment al desfasuraii concursului daca apar informatii care sa impuna acest lucru
WikiSysop (talk) • 26 februarie 2009 22:52 • 2 comments
Unelte personale