Conditii speciale eurodomenii hosting nelimitat - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Conditii speciale eurodomenii hosting nelimitat

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Oferta promotionala numai 3 euro/luna

EuroDomenii, in calitate de afiliat partener HostMonster Inc, companie situata pe primele 5 locuri in topurile internationale de hosting va ofera urmatorul pachet de hosting nelimitat termeni si conditii, subventionat promotional la pretul de numai 3 euro/luna mai multe detalii...

Termeni si conditii speciale EuroDomenii pentru serviciile externalizate de afiliere hosting nelimitat HostMonster, Inc.

Nota: Prezentul document se completează cu Termenii şi condiţiile generale si Politica de Confidentialitate EuroDomenii. Nu se poate solicita înregistrarea pentru serviciul de găzduire nelimitată, fără aderarea expresă prealabilă la aceste condiţii generale.

Cuprins

Traducere Terms of Service HostMonster.com

Legea Aplicabilă

 • EuroDomenii nu ofera servii de hosting nelimitat in calitate de reseller al Hostmonter. EuroDomenii este doar un afiliat( intermediar) al Hostmonster.com si faciliteaza clientului obtinerea serviciilor de hosting nelimitat de la Hostmonster. Pe cale de consecinta, relatiile contractuale dintre client si Hostmonster sunt guvernate de legea americana, iar EuroDomenii este tert absolut.

Declinarea raspunderii EuroDomenii

 • Eurodomenii nu poate fi facuta raspunzatoare pentru calitatea serviciilor oferite de HostMonster, nu ofera nici un fel de garantie pentru aceste servicii si nici nu poate fi implicata intr-un eventual conflict intre client si Hosmonster.
 • EuroDomenii pune la dispozitie clientilor Studii comparative referitoare la solutiile de hosting internationale de top si recomanda folosirea serviciilor de gazduire Hostmonster.com. Totusi, Eurodomenii nu poate fi facuta in nici un fel raspunzatoare de consecintele negative care ar putea rezulta din alegerea efectuata de client.
 • Clientul este, de asemenea, de acord ca revendicările sale şi caile de atac în justiţie referitoare la serviciide de găzduire nelimitată să fie direcţionate numai împotriva HostMonster.com, renunţând prin aceasta la toate revendicările şi caile de atac împotriva EuroDomenii,ca şi împotriva directorilor, funcţionarilor, angajaţilor, consilierilor şi agenţilor săi
 • Clientul se abtine de la orice reclamatie( inclusiv la protectia consumatorului) sau proces impotriva EuroDomenii referitor la serviciile externalizate de gazduire web nelimitata, deoarece furnizorul direct de servicii este HostMonster, iar contractul este guvernat de legea americana.

Asistenta hosting nelimitat

 • EuroDomenii asigura suportul referitor la serviciile de inregistrare domenii internet si delegarea namerverelor catre hostmonster.com. Setarile suplimentare ale recordurilor DNS sunt in sarcina clientului.
 • Cu excepţia consilierii pre-vanzare referitoare la procedura de inregistrare pentru pachetul de hosting nelimitat, EuroDomenii nu ofera, ulterior înregistrării, servicii de asistenta generala sau suport tehnic( telefonic, email, chat) in legatura cu serviciile de gazduire web nelimitata oferite in calitate de afiliat al Hostmonster, Inc.
 • Suportul tehnic este asigurat in limba engleza direct de catre HostMonster, non stop 24/7/365 prin intermediul urmatoarelor canale de comunicare:

Politica de returnare a banilor

 • EuroDomeni nu ofera returnarea banilor pentru serviciile achitate de clienti.
 • Clientul nu poate anula serviciile de hosting nelimitat achitate prin EuroDomenii sau serviciile de inregistrare si nu are dreptul de a primi rambursare proportionala pentru perioada contractuala nederulata.
 • Eurodomenii nu restituie banii nici pentru serviciile de hosting nelimitat si nici pentru inregistrarile de domenii

Testarea prealabila a serviciilor

 • Pentru serviciile externalizate de hosting nelimitat HostMonster Inc., clientul poate beneficia timp de 7 zile de un cont ftp si demo control panel, pentru a testa calitatea serviciilor, înainte de a efectua plata. Faptul ca un client nu foloseste aceasta facilitate de test în prealabil, nu îi confera nici un drept la returnarea banilor.
 • Nu se ofera servicii de test pentru serviciile de înregistrare nume de domenii( nationale si/sau internationale).
 • Acest serviciu este oferit pentru a testa obiectiv calitatea serviciilor de hosting HostMonster Inc si pentru a evita situatiile de refund( restituire a banilor).

Argumentarea politicii de returnare a banilor

 • EuroDomenii are o politica de transparenta si sinceritate totala fata de client, prezentandu-va comisioanele si marjele de castig pentru fiecare parte implicata. Consideram ca este singura formula viabilă pentru fidelizarea clienţilor pe termen lung.
 • Astfel, vom dovedi ca modelul de business propus de noi reprezinta o situatie de tip win-win-win Win-win-win is where both parties win, and the middle man wins as a successful negotiator(mai mult) ( fata de modelul "traditional" prestator- win, client- lose) mai multe detalii...
 • In acelasi spirit de deschidere totala fata de client, va prezentam modalitate curenta de operare in ceea ce priveste plata EuroDomenii via PayPal catre HostMonster
Unelte personale